خانه / گوشت و حبوبات / گوشت / فواید و خواص گوشت قرمز – منبع بزرگ پروتئین – خواص دون

فواید و خواص گوشت قرمز – منبع بزرگ پروتئین – خواص دون

گوشت قرمز یکی از پر مصرفترین گوشت ها در ایران است، که اکثرا توسط پزشکان مضرات آن بیان شده و مصرف بیش از حد آن میتواند باعث مشکلات متعددی شود، اما در کنار این مضرات، فواید و خواص گوشت قرمز نیز اهمیت داشته که در ادامه به آنها اشاره خواهیم نمود.

 

خواص گوشت قرمز

 

۱- گوشت قرمز منبع سرشار از پروتئین بوده که عدم مصرف آن می تواند منجر به ایجاد اختلالاتی در فرد شود.

۲- کلسیم بالای گوشت قرمز می تواند در استحکام استخوان ها و دندان ها بسیار موثر باشد.

۳- منبع بالای انرژی (هر ۱۰۰ گرم، ۲۰۶ کیلو کالری) در گوشت قرمز می تواند انرژی مورد نیاز بدن را در طول شبانه روز تامین کند.

۴- منبع فسفر موجود در گوشت قرمز، می تواند تا حد زیادی از پوکی استخوان ها و سستی ماهیچه ها جلوگیری کند.

۵- منبع غنی از ویتامین های B1 ، B2 و B12 در گوشت قرمز یافت می شود که میتواند در جلوگیری از کم خونی، حفظ سلامتی چشم ها و همینطور جلوگیری از انواع بیماری های خاص و سرطان ها بسیار موثر واقع گردد.

۶- جلوگیری از سرطان یکی دیگر از مزایای شگفت انگیز گوشت قرمز است. سلنیوم موجود در گوشت قرمز به تولید رادیکالهای مثبت می انجامد که در نهایت باعث حذف رادیکالهای منفی در بدن انسان می شود و در نهایت از خطر ابتدا به انواع سرطان ها تا حدود زیادی می کاهد.

۷- گوشت قرمز بدلیل درصد بالای پروتئین و مقدار کم چربی می تواند در کاهش وزن هم بسیار اثر بخش باشد.

۸- جلوگیری از نقص های زایمان و مشکلات فقر آهن در دوران بارداری و زایمان از دیگر خواص گوشت قرمز به شمار می رود.

۹- بدلیل وجود آهن سرشار در گوشت قرمز، درد های دوران قاعدگی در خانم ها تا حد زیادی کاهش می دهد.

۱۰- حفظ سلامت و زیبایی پوست از اثرات امگا ۳ موجود در گوشت قرمز است.

 

درباره ی خواص دون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

7 − پنج =