خانه / آجیل و خشکبار / خواص پسته – خواص آجیل و خشکبار – تقویت بدن

خواص پسته – خواص آجیل و خشکبار – تقویت بدن

پسته منبعی غنی از پتاسیم است و با این جثه کوچکش به اندازه یک پرتقال پتاسیم در خود ذخیره دارد، این درست است که مصرف بیش از اندازه هر چیزی می تواند مضر باشد و پسته هم از این قاعده مستثنی نیست اما این که بسیاری از سایت ها در مورد مضرات و عوارض پسته ! مطلب می نویسند جای گله مندی دارد، پسته سرشار از مواد مفید برای سلامتی کل بدن از جمله تقویت توان و قوای جسمی و متعاقبا جنسی است. پس در این مقاله از سایت خواص دون همراه ما باشید.

 

خواص پسته

مصرف پسته در پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی تاثیر بسزایی دارد. همچنین برای آرامش و تنظیم ضربان قلب و آرام کردن اعصاب مفید است و کلسترول بد را کاهش می دهد.
– مغز پسته به علت داشتن آهن خون ساز است و آنهایی که مبتلا به کم خونی هستند باید حتما روزانه مقداری پسته بخورند.
– خوردن پسته نیروی جنسی را تقویت می کند.
– مغز و ذهن را تقویت می کند.
– برای آرامش قلب و آرام کردن اعصاب مفید است.
– برای باز کردن مجاری کبد مصرف پسته توصیه می شود.
– پسته معده را تقویت می کند.
– برای تسکین سرفه مفید است.
– اسهال معمولی و اسهال خونی را درمان می کند.
– جوشانده پوست درخت پسته برای برطرف کردن خارش اعضای تناسلی زنان مفید است.
– جوشانده پوست و برگ درخت پسته برای رفع درد و خارش مقعد مفید است.
پسته چون حاوی مواد مغذی مناسب به همراه ویتامین ها بوده و کالری بالایی دارد ، مصرف آن به ورزشکاران، دانش آموزان، نوجوانان به خصوص در سنین رشد و به زنان باردار و شیرده توصیه می شود.

در صورت ادامه مصرف پسته در طولانی مدت می توان به بهبودهای حاصل شده در فشارخون زمان خواب، واکنش عروق به اضطراب و کنترل فشار قلب امیدوار بود.

– پسته طبیعتی گرم و خشک دارد و حاوی مقدار زیادی پروتئین گیاهی، مواد نشاسته‌ای غنی و مواد معدنی‌ای نظیر پتاسیم و منیزیم است که بسیاری از نیازهای بدن را تأمین می‌کند.

– بعضی محققان عقیده دارند که پروتئین پسته به اندازه‌ای است که می‌توان آن را به عنوان جایگزینی برای گوشت و حبوبات دانست. در ضمن روی موجود در آن نیز در رشد سلول‌ها و بافت‌های بدن بسیار مؤثر است.

– علاوه بر اینها وجود کلسیم و آهن در پسته سبب شده که این نوع خشکبار نقش بسیار مهمی در استحکام‌بخشیدن به استخوان‌ها و دندان‌ها و همچنین درمان بیماری‌هایی نظیر کم‌خونی‌های ناشی از فقرآهن داشته باشد.

خوردن پسته برای افزایش حافظه و تقویت ذهن نیز مفید است ولی باتوجه به اینکه خاصیت چاق‌کنندگی دارد، اگر رژیم دارید، اعتدال را در مصرف آن رعایت کنید.

– برای رفع طبیعت گرم پسته – که باعث ایجاد کهیر یا دانه‌های قرمز رنگ پوستی می‌شود. – بهتر است آن را با برگه زردآلو، هلو یا انار ترش مصرف کنید تا گرمی آن، قدری خنثی شود.

– برخلاف خود پسته، پوست آن خاصیت سرد و خشک دارد و مصرف آن برای تقویت معده و قلب توصیه می‌شود. در ضمن اسهال را نیز برطرف می‌کند.

علاوه بر اینها برای خوشبو شدن دهان و تقویت لثه‌ها می‌توانید پوست تازه پسته را جویده و برای مدتی در دهان نگه دارید.

نحوه مصرف پسته,خواص پسته

دم کرده پوست سبز پسته حالت دل بهم خوردگی و استفراغ را از بین می برد.

خواص پوست سبز پسته

– برای استحکام لثه آنرا روی لثه بمالید و یا بجوید.

– برای رفع سکسکه پوست سبز پسته را دم کنید و یک فنجان از آنرا بنوشید.
– بهترین دارو رای رفع بوی بد دهان است.
– جویدن آن باعث التیام زخمهای داخل دهان می شود.
– دم کرده پوست سبز پسته حالت دل بهم خوردگی و استفراغ را از بین می برد.
– دم کرده آن برای رفع اسهال مفید است.

خواص پوست سفید پسته
پوست سفید پسته برای بواسیر و بیرون زدن مقعد مفید است . برای درمان این بیماری باید پوست سفید پسته را در آب بجوشانید و آنرا داخل لگنی بریزید وشخصی را که این بیماری را درد برای چند دقیقه در آن بنشیند . باعث تسکین درد و تخفیف بیماری می شود.

روغن پسته
از عصاره مغز پسته، روغن شفاف و زرد رنگی به دست می آید که خواص غذایی و درمانی دارد.
روغن پسته یک مرطوب کننده مطلوب بوده و به سرعت جذب می شود و حالت چسبندگی ایجاد نمی کند و برای ماساژ صورت و بدن گزینه مناسبی است. اسیدهای چرب امگا۶ آن اثر زخم های ناشی از اعمال جراحی را از بین برده و از چین و چروک دور چشم و صورت جلوگیری کرده و از همه مهم تر موها را شفاف می کند. مصرف خوراکی این روغن نیز جنبه درمانی داشته و فسفر آن هوش و حافظه را افزایش و اسیدفولیک آن به رشد و تکامل سیستم عصبی جنین کمک می کند.

خواص پسته و فواید آن

برخی از خواص پسته که فواید دارویی دارند

۱. به سلامت قلب کمک می‌کند
بسیاری از مرگ و میر‌ها به علت بیماری‌های مربوط به قلب و حملات قلبی رخ می‌دهند. سکته در هر زمانی می‌تواند رخ بدهد و من مطمئن هستم هیچ کدام از ما برای آن آماده نیستیم. حمله‌ی قلبی می‌تواند در کسری از ثانیه جان‌تان را بگیرد. بنابراین، از قلب‌تان در هر مرحله‌ای از زندگی مراقبت کنید. ورزش و رژیم غذایی مناسب بهترین شیوه‌ها برای محافظت از قلب هستند. کلسترول بد باید در بدن کنترل شود. گفته می‌شود که پسته کلسترول بد را کنترل می‌کند و کلسترول خوب را افزایش می‌دهد. همچنین اعتقاد بر این است که پسته به تقویت اعصاب کمک می‌کند و به این ترتیب باعث می‌شود که در طول زمان قلب هم تقویت شود.

۲. بیماری دیابت را کنترل می‌کند
در صورتی که قند زیادی در خون وجود داشته باشد، جلوگیری از دیابت دشوار است. اگر شما از دیابت نوع ۲ رنج می‌برید، یک فنجان پسته می‌تواند به شما برای مقابله با آن کمک کند. یک فنجان پسته دارای میزان فراوانی فسفر است که کمک می‌کند پروتئین به اسیدهای آمینه تجزیه شود. این امر سطح گلوکز را کنترل می‌کند، و در نتیجه به افراد مبتلا به دیابت کمک می‌کند.

۳. تعداد هموگلوبین را افزایش می‌دهد
خون به مقدار کافی هموگلوبین نیاز دارد. هر گونه کمبود در تعداد هموگلوبین می‌تواند به از دست دادن انرژی در بدن منجر شود. یک منبع غنی از اکسیژن برای خون ضروری است. خون در سراسر بدن توزیع شده‌است و سلامتی را در سطح مناسبی تضمین می‌کند. پسته ویتامین B۶ دارد. این ویتامین به تهیه‌ی اکسیژن زیاد به خون کمک می‌کند و در نتیجه تعداد هموگلوبین در خون افزایش می-یابد.

۴. سیستم عصبی را تقویت می‌کند
ویتامین B۶ موجود در پسته سیستم عصبی بدن را تقویت می‌کند. این ویتامین سبب ساختن اسیدهای آمینه در بدن می‌شود که به نوبه‌ی خود به ارسال سیگنال به سیستم عصبی کمک می‌کنند.

مطلب مرتبط:۸ فایده شگفت‌انگیز گیلاس و آلبالو برای سلامتی

۵. از بروز دژنراسیون ماکولا (تباهی لکه‌ی زرد) پیشگیری می‌کند
این مشکل معمولا در سنین پیری رخ می‌دهد. دژنراسیون ماکولا منجر به از دست دادن بینایی می‌شود و سبب می‌شود که خواندن و نوشتن برای فرد مبتلا دشوار شود. همچنین این احتمال وجود دارد که چهره‌ها برای افراد مبتلا به این مشکل تار به نظر برسند، و تشخیص افراد دیگر برای آن‌ها بسیار دشوار باشد. بدن انسان دارای رادیکال‌های آزاد است که به سلول‌ها آسیب می‌زنند و همین منجر به بروز دژنراسیون ماکولا می‌شوند. پسته حاوی آنتی‌اکسیدان‌هایی به نام لوتئین و زآگزانتین است. گفته می‌شود که پسته با رادیکال‌های آزاد به سختی مبارزه می‌کند، به طوری که زنده ماندن برای آن‌ها بسیار دشوار خواهد بود. پسته به این ترتیب می‌تواند از آسیب سلولی جلوگیری کند.

۶. سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند
ایمنی کلمه‌ای است که در زندگی ما به طور منظم استفاده می‌شود، چرا که همه‌ی ما گاهی بیمار می‌شویم. گلبول‌های سفید خون باید به برای مبارزه با میکروب‌ها و باکتری‌هایی که منجر به عفونت در بدن می‌شوند، به اندازه‌ی کافی قوی باشند. ویتامین B۶ موجود در پسته سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند چرا که در عرضه‌ی اکسیژن به خون کمک می‌کند.

۷. از خواص پسته این است که غدد را تقویت می‌کند
بدن ما غدد مختلفی دارد که باید برای انجام وظایف خود سالم بمانند. غده‌ها در صورتی می‌توانند درست کار کنند که جریان خون غنی به آن‌ها وجود داشته باشد. غددی وجود دارند که پلاکت‌ها و سلول‌های خونی را تقویت می‌کنند و مانند سپری برای بدن هستند. مصرف یک مشت پسته یک ضرورت برای بدن است.

۸. از خواص پسته این است که از عفونت جلوگیری می‌کند
ما اشیاء زیادی را در روز لمس می‌کنیم و همین ممکن است به بروز عفونت منجر شود. اعتقاد بر این است که ویتامین B۶ از عفونت جلوگیری می‌کند و پسته حاوی ویتامین B۶ است. این مغزهای خوشمزه را به رژیم غذایی خود اضافه کنید.

۹. از سرطان جلوگیری می‌کند
هنگامی که این سلول‌ها تعدادشان زیاد می‌شود، تشکیل تومور رخ می‌دهد. این تومورها به سرطان ختم می‌شوند. گفته می‌شود که پسته یک منبع غنی از ویتامین B۶ است، و گلبول‌های سفید خون را تقویت می‌کند، و سبب می‌شود که آن‌ها توانایی مبارزه با سلول‌های سرطانی و دیگر اختلالات را داشته باشند.

۱۰. التهاب را کاهش می‌د‌هد
پسته دارای خواص ضد التهابی است و به مقابله با التهاب کمک می‌کند. این مغز ویتامین A و ویتامین E دارد و همین باعث می‌شود یک محصول خوب برای پوست باشد.

 

درباره ی خواص دون

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 + 16 =