خانه / میوه ها و سبزی ها / سبزیجات / خواص اسفناج و فواید آن – سبزی آهنی !

خواص اسفناج و فواید آن – سبزی آهنی !

اسفناج یکی از بهترین منابع تامین آهن برای بدن انسان هاست.

خواص اسفناج

اسفناج مواد سفیده  دارد و جزو غذاهای احیا کننده محسوب می شود همچنین دارای مواد زیر میباشد :

۱ – دارای سدیم و آهک است که ترشی خون را از بین میبرد.

۲ – دارای مواد صمغی است که برای نرم کردن غشاء معده و روده ها مفید است

۳ – دارای کلروفیل است که بوی بد دهان را برطرف میکند و کم خونی را معالجه میکند.

کلروفیل آن عامل موثری برای تقویت عضلات و قلب است. همچنین منبع بسیار خوبی از  ویتامین B2  ویتامین B6  آهن، کلسیم و منیزیم است . مهمترین خاصیت اسفناج را قابلیت آن در تسکین اعصاب می دانند و به این خاطر مصرف آن برای افرادی که کارهای فکری انجام میدهند توصیه می گردد. از خواص دیگر اسفناج می توان به موارد: منبع ویتامین های گروه B، زیاد کننده خون، ضد نفخ، ضد رعشه، دافع بوی دهان، ضد ترشی خون، ضد عطش، اشتها آور، محکم کننده لثه، تسکین دهنده درد سینه اشاره نمود. جالب است بدانید که خوردن اسفناج خام از پیوره شدن دندان ها جلوگیری میکند و برای سلامت لثه و دندان بسیار مفید است . هرگاه آب اسفناج را با سفید آب مخلوط کنند.  برای از بین بردن لک و کک و مک آثار جوش های صورت و خود جوش ها مفید است .

مضرات اسفناج

کسانی که مبتلا به سنگ مثانه و کلیه هستند باید از خوردن اسفناج اجتناب کنند زیرا به میزان زیاد اسید اگزالیک آن به تشکیل سنگ کلیه تسریع می بخشد. همچنین مصرف اسفناج برای بیماران کبدی ضرر دارد. مصرف اسفناج اسید اوریک و اوره ی خون را افزایش می دهد از این جهت برای بیماران مبتلا به نقرس و رماتیسم مضر است .

پرهیز از اسفناج به بیماران مبتلا  به نقرس و بیماران کلیوی توصیه میشود چون اسفناج در خود مقداری اسید اکسالیک دارد، پس از پختن مقدار این اسید زیاد می شود و در افراد مستعد سنگ کلیه ایجاد می کند .

 

درباره ی خواص دون

مطلب پیشنهادی

خواص و فواید تره

خواص تره – خواص میوه و سبزیجات – تره درمان همه عفونت ها

خواص تره ، فواید تره تره سبزی خوردنی و معروف که بدون ساقه است و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 2 =